Žensko električno kolo, ki si ga bo želela vsaka dama


žensko električno kolo

Vas zanimajo, katera nova ženska električna kolesa so vstopila na trg e-koles v letu 2021? Mestno, treking ali gorsko, trenutna ponudba na trgu je tako široka, da lahko prav vsaka dama z lahkoto najde njej primerno žensko električno kolo. Ženska električna kolesa se vedno bolj postavljajo v ospredje, saj lahko z njimi ženske dosežejo prav takšno moč in hitrost kot njihovi moški partnerji. Prav zato se boste lahko dame čisto brez zadržkov pridružile svojim partnerjem na strmejših, daljših in fizično bolj zahtevnih kolesarskih izletih ali mestnih potepanjih.

Žensko električno kolo za gorske podvige

Energične, mladostne in športno obarvane ženske duše vseh let se lahko letos veselite nekaj res dobrih novih modelov gorskih električnih koles. Ne skrbite, vsako električno kolo bo kot nalašč za preživljanje prostega časa v naravi, saj lahko z njegovo elektronsko  baterijo in motorjem pripeljete tudi na tiste zelo strme klance. Ženska gorska električna kolesa so trenutno najbolj iskana vrsta električnih koles na trgu, verjetno se gre za to zahvaliti tudi še vedno trajajoči korona krizi. Pri gorskih električnih kolesih se pogosto dogaja, da se pri iskanju ženskega modela kmalu znajdete med moškimi verzijami. Verjamete, s tem ni nič narobe, saj se veliko gorskih električnih koles lahko mirno uporablja za oba spola. V začetku 2021 si boste lahko med najnovejšimi modeli kupili naslednja ženska električna kolesa:

  • Gorsko električno kolo NAOS R 29 (522Wh), znamke Lovelec (2.039,00 eur)
  • Gorsko električno kolo NAOS R 29 (630Wh), znamke Lovelec (2.199,00 eur)
  • Gorsko električno kolo SARGO S 29, znamke Lovelec, (1.919,00 eur)

Žensko električno kolo za ugodno vožnjo po mestih ulicah

Za tiste bolj umirjene mestne kolesarske ženske duše, ki se po kolesarjenju po mestnih četrtih bojijo neprijetnih telesnih vonjev, so mestna električna ženska kolesa kot narejena. Ta za razliko od gorskih električnih koles posebej izdelujejo prav za ženske. Med vsemi novostmi pa izstopa prav naslednji model:

  • Mestno žensko električno kolo FSC 262, znamke Frappe (2.120,00 eur)

Za ženske »nekje vmes«

V primeru, da se same ne vidite niti na vožnji mestnega niti gorskega električnega kolesa, pa obstaja še tretja možnost. To so najbolj vsestranska ženska treking električna kolesa, ki so kot ustvarjena za nadobudne pustolovke. Pozor, tudi ta so včasih poimenovana z moškimi opisi, kar vas naj ne zmede. V letu 2021 so na trgu najbolj popularni naslednji modeli:

  • Električno treking kolo TERKA LOW STEP (522 Wh), znamke Lovelec, (1.999,00 eur)
  • Električno treking kolo TERKA MAN (522 Wh) znamke Lovelec, (1.999,00 eur)
  • Električno treking kolo TERKA MAN (630Wh), znamke Lovelec, (2.159,00 eur)
  • Električno treking kolo TRIAGO LOW STEP, znamke Lovelec, (1.759,00 eur)
  • Električno treking kolo TRIAGO MAN (468/576 Wh), znamke Lovelec, (1.759,00 eur/ 1.919,00 eur)

Naj bo žensko električno kolo vedno vaš spremljevalec, kamorkoli vas zanesejo vaša pedala. Mestno, treking ali gorsko električno kolo, naj bo izbira vedno odraz vašega načina preživljanja prostega časa in ne trenutnega trenda. Nikar ne čakajte na pravo priložnost, ampak si še danes zagotovite učinkovito prevozno sredstvo. Naj vam lastno električno kolo služi na vsakodnevni poti po različnih opravkih, ki jih ženskam nikoli ne primanjkuje. Pa srečno pot!

Recent Content