Pravo gorsko električno kolo za vas


Vdihavanje izpušnih plinov, prometne ceste, nesproščenost v vožnji in mnogo drugih stvari ki odvrača ljudi od kolesarjenja. Ste si kdaj želeli oditi nekam stran od mesta, v naravo kamor lahko seže le človeška noga ali gorsko kolo? Gorsko električno kolo vam vse to zdaj omogoča. Gorsko električno kolo je pomagalo še tako lenim, da zaživijo v svetu in uživajo v naravi. Glavne prednosti ki jih ima gorsko električno kolo, se skrivajo v vgradnji motornega pogona. Z gorskim kolesom boste lahko klance premagali z lahkoto in tako tudi pridobili na kondiciji, vendar pa nebo kolo naredilo vsega samo.

Gorsko električno kolo

Gorsko električno kolo za razliko od navadnega, nima specifičnih podvrst, kar vam bo olajšalo za katero gorsko električno kolo se odločiti. Pri nakupu pa morate še vedno biti pozorni na moč motorja in kakšno vzmetenje si želite. Pri izbiri vzmetenja je predvsem pomembno, po kakšnem terenu imate namen peljati. Če imate namen voziti profesionalno oziroma bo pol strmih offroad poteh vam priporočamo polno vzmetenje. Če pa se na kolesa ne spoznate, vam priporočamo posvet z nekom ki se na kolesa spozna.

Kljub temu da ima gorsko električno kolo vgrajen motor, pa moramo pri vožnji še vedno biti pozorni in uporabljati prestave. Pri nakupu pa je še najbolj pomembna velikost, moč in teža motorja. Vse stvari so odvisne od terena po katerem boste vozili in kolki časa boste kolo uporabljali. Na stvari moramo biti pozorni zato, da dobimo najbolj cenovno ugodno in hkrati kakovostno električno kolo, ki je primerno za nas. Pomembna je moč in navor motorja, zmogljivost vgrajene baterije in vzmetenje. Moč in navor motorja je pomembna zato, da ne boste kupili motorja ki je premočan ali prešibek za vas. Pomembno je, da je zmogljivost baterije primerna za nas. Vzmetenje pa nam omogoča vožnjo po slabem terenu, brez težav.

 

Recent Content