Giant električna kolesa


giant električna kolesa

Giant je največji svetovni proizvajalec tradicionalnih koles in naj bi tudi v bližnji prihodnosti postal najpomembnejši konkurent na trgu e-koles.

Giant poleg oblikovanja in proizvodnje lastnih koles izdeluje tudi kolesa za druge večje kolesarske znamke, kot so Trek, Scott in Colnago.

Če razmišljate o dodajanju enega od njegovih koles v svojo zbirko, si preberite spodnji pregled Giant e-koles. Na kratko vam bomo povedali vse o znamki in tehnologijah, ki jih uporablja, ter vam pokazali njihovo novo paleto električnih koles. So Giant električna kolesa vredna denarja? Pa ugotovimo!

Giant električna kolesa – blagovna znamka

Giant je znana blagovna znamka, ki je največ prispevala v svetu kolesarjenja, ki je bila ustanovljena leta 1972 na Tajvanu. Je največji svetovni proizvajalec visokokakovostnih koles in kolesarske opreme ter ena najvplivnejših blagovnih znamk v tej panogi.

Stvar, ki Giant ločuje od drugih znamk, je ta, da je bil vedno »pionir« sprememb. Podjetje Giant je izdelalo svoje okvirje iz lahkega aluminija, ko je bil standard v industriji še vedno jeklo.

Bil je tudi prvi, ki je dal kolesa iz ogljikovih vlaken široko dostopna svetu, kar je revolucioniralo kolesarsko izkušnjo. Ko je delal Giant električna kolesa, je s tehnologijo Compact Road spremenil tudi videz in občutek sodobnih cestnih koles ter izboljšana terenska kolesa z Maestro Suspension.

Danes Giant še naprej razvija revolucionarne kolesarske tehnologije in proizvaja sodobna kolesa, vključno z e-kolesi za rekreacijsko in praktično uporabo.

Giant električna kolesa: novi modeli

Eden novejših modelov je Fantome E+ PRO 29, ki vam ponuja vožnjo po grobih cestah in poteh s polno močjo in nadzorom. Takšno terensko električno kolo je zasnovano za to, da krepko pripomore k osvajanju klancev in zahtevnejših terenov. Novost letos je baterija EnergyPak Smart Compact 625. E – kolo je posebej zasnovano za uravnoteženo in stabilno upravljanje z 29-palčnimi platišči. Motor SyncDrive Pro lahko prilagodite po svojih željah. Ima namreč kar 360-odstotno nastavljivo moč. Okvir je opremljen s 130-milimetrskimi vilicami, aplikacija Ride Control pa vas poveže z zdravstvenimi, fitnes in navigacijskimi funkcijami.

Druga najnovejša pridobitev Giant električnega kolesa je Talon E+ 29, s katerim boste slišali, kako vas kliče na pot, na novo dogodivščino. To uravnoteženo, gladko e-kolo vam daje naraven občutek moči in popolnega nadzora, tako da se lahko zabavate in razširite svoje sposobnosti predvsem pri terenski vožnji.

Z lahkim aluminijastim okvirjem, ki združuje klasičen dizajn s sodobno tehnologijo e-kolo Talon E + 29 zagotavlja udobje in samozavest na terenskih dogodivščinah. Kot nalašč je namenjen za kolesarske steze, saj ima motorni sistem SyncDrive Core, ki olajša težka vzpenjanja in vas spodbuja k podaljšanju vožnje.

Zasnovan je s 100-milimetrskimi vzmetnimi vilicami, da gladi udarce, njegova 29-palčna platišča pa mu zagotavljajo stabilno, uravnoteženo kakovost vožnje. Akumulator EnergyPak s stranskim sproščanjem je vgrajen v okvir in ga je mogoče enostavno odstraniti za polnjenje. Krmilnik RideControl ONE vam omogoča prilagajanje nastavitev med vožnjo.

Na voljo je kar nekaj novih modelov Giant električnih koles. Giant električna kolesa ponujajo najboljšo kakovost v primerjavi z vsemi drugimi uveljavljenimi blagovnimi znamkami.

Giant dosledno izdeluje kolesa, ki kolesarjem pomaga tudi pri zmagah na svetovnih prvenstvih, kot je Grand Toursih, zato svoja kolesa opremlja s kakovostnimi materiali in inovacijami, tako da veste, da za vložen denar, dobite dovršeno in vrhunsko e-kolo in opremo.

Recent Content