Cube električna kolesa


cube električna kolesa

Električna kolesa so vse bolj priljubljeno vozilo tako za tiste, ki radi kolesarijo, kot tiste, ki za prevoz ne želijo uporabljati avtobusa ali pa avta, ampak iščejo alternativo, ki jim dopušča priti na cilj hitro in brez pretiranega napora. Električna kolesa izdeluje veliko podjetij, so pa med najbolj priljubljenimi definitivno Cube električna kolesa.

Cube proizvajalec koles

Cube je eno od boljših podjetij, ki se ukvarjajo z izdelovanjem koles. Znamka prihaja iz Nemčije in se lahko pohvali z veliko izbiro gorskih, cestnih, treking, otroških ter, seveda, električnih koles. Čeprav velja Cube za vrhunsko znamko in odlično kvaliteto, pa so njihova kolesa na trgu znana tudi po ugodnih cenah.

Vrste električnih koles

Električna kolesa glede na uporabo delimo na gorsko, mestno, cestno in treking električno kolo. Vsa Cube električna kolesa so opremljena z močnimi motorji, ki se med seboj razlikujejo po moči, glede na to, za katero vrsto električnega kolesa gre. S poznavanjem različnih vrst se lahko odločite za pravilno električno kolo:

  • Gorska električna kolesa – Cube električna kolesa so namenjena kolesarjem, ki uživajo v gorskem kolesarjenju in tistim, ki si to želijo izkusiti. Čeprav je to še vedno kolo, ki pozitivno vpliva na zdravje, pa je zato, ker je kolo električno, kolesarjenje po hribovitem terenu lažje in zabavnejše. Zaradi pomoči, ki ga kolo ponuja kolesarju, lahko vozite dlje in obiščete poti, ki jih zaradi prenaporne vožnje z navadnim gorskim kolesom morda ne bi mogli.
  • Cestna električna kolesa – ta kolesa so zelo priljubljena, ker je motor skrit v okvir, tako da ne izgledajo kot električna, ampak kot navadna kolesa. Taka kolesa so idealna za kolesarje, katerih namen ni, da bi vsakič, ko se vozijo potrebovali pomoč motorja. Primerno je za sicer izkušene kolesarje, ki so starejši ali pa želijo kolesariti po raznih poškodbah in boleznih. Za ta kolesa je značilno, da so lažja in zato je vožnja z njimi lahka tudi, ko motor preneha delovati. Pogosto motor preneha delovati, ko kolo doseže 25 km/h.
  • Treking električna kolesa – so vsestranska električna kolesa, ki jih lahko uporabljate tako po mestu, kot tudi za daljše vožnje po lahkem terenu. Taka Cube električna kolesa so nekakšni hibridi, ker sam motor ne poganja kolesa. Ko vrtite pedala, vam motor pomaga pri poganjanju, ampak takoj ko prenehate vrteti pedala, bo tudi kolo prenehalo s poganjanjem. Mestna električna kolesa – taka kolesa so primerna za premagovanje tako kratkih kot tudi dolgih razdalj. Primerna so za vsakodnevno vožnjo v službo, za nakupovanje ali pa izlet. Pri teh kolesih je namen ta, da ste med vožnjo na zraku in vam pri vožnji ni potrebno čakati v prometnih zastojih, obenem pa naredijo nekaj za zdravje in z vožnjo ne izpuščajo preveč odpadnih plinov. Ker je mestnih električnih koles veliko vrst, tako moških kot ženskih, z različnimi vrstami motorjev in posledično zmogljivostmi, je glede to, za kam boste kolo uporabljali potrebna primerna izbira.

Cube električna kolesa je treba izbrati glede na to, za kaj jih želite uporabljati. V tem primeru vam bo električno kolo v veliko pomoč pri vaši vožnji, sicer pa vam lahko vožnjo prej oteži. Preden pa se odpravite na vožnjo se prepričajte, da je baterija električnega kolesa napolnjena.

Recent Content